Projektek

Projektek

Demokratikus Tájalakítás

A Demokratikus Tájalakítás c. projektünkkel a fiatalok településfejlesztési döntésekben való részvételét támogatjuk.

Gyerekbarát Vác

A projekttel a Nyitott Táj Akadémia (OLA) keretein belül foglalkozunk a MATE Tájvédelmi és Tájrehabilitációs Tanszékével.

Safecity

Városaink alakítása kapcsán egyre nagyobb figyelmet kap a biztonságosság és a bűnmegelőzés kérdése.

Pop-up Pest élőtársas

A Pop-up Pest egy interaktív stratégiai élőtársasjáték, amelyben a játékosoknak számtalan lehetőség nyílik a város alakítására.

ParticiPécs

A ParticiPécs egy stratégiai élőtársasjáték, amelynek alapja Pécs városa, kerettörténete pedig maga a valóság.

örökSÉG

2018 volt az Európai Kulturális Örökség Éve. Ebből az alkalomból indítottuk az örökSÉG projektet, ami a fiatal, középiskolás korosztály érdeklődését kívánja felhívni az épített örökség iránt.

Nyitott kertek, közös utca

Az Európai Szolidaritási Szervezet támogatásával egy egyéves programsorozatot szerveztünk, melynek során az utca értékeire hívtuk fel a figyelmet és közösségi akciókra hívtuk el a város lakóit.

LED2LEAP

A LED2LEAP projekt célja az egyetemek társadalmi felelősségvállalásának elősegítése olyan jó gyakorlatok kialakításával, amelyek az egyetemek és a helyi közösségek közötti hosszútávú együttműködését támogatják.

Iskolai Közösségi SZolgálat

IKSZ-es alapprogramunkban a diákok először megismerkednek és játsznak a ParticiPécs, PopUpPest, Urbanity, #playhellocity és az Alakítsd az iskolád! Élőtársasainkkal, amelyek mindegyike a lakóhely alakítás egy-egy aspektusát fedi le.