Élő társasjáték

Élő társasjáték

A kultúrAktívnál hiszünk abban, hogy a játékok pozitív hatással vannak az oktatás hatékonyságára és az egyén fejlődésére, így programjaink és gyerekeknek szóló kiadványaink középpontjában mindig a játékos tanulás áll. Saját fejlesztésű eszközeink között különleges helyet foglalnak el nagy méretű élőtársasjátékaink, amelyek úgy segítik az épített környezetről való tanulást, hogy a játékosok szinte szó szerint elmerülnek a játékban.

Mi az Urbanity?

A Golden Cubes világversenyén első díjat elnyerő Urbanity játékunk a városi életről szóló párbeszédet ösztönzi, célja a városról való kritikus gondolkodás és az önálló véleményformálás elősegítése. A 201-es Off Bienáléra készült első változat óta a játéknak több, speciális kontextusra és célközönségre adaptáltuk a játékot.

Pop-up Pest?

Helyspecifikus élőtársasaink közül a Pop-up Pestben a pesti belváros, a ParticiPécsben pedig Pécs példáján sajátíthatnak el a fiatalok olyan cselekvési mintákat, amelyekkel a valós életben is konstruktív módon alakíthatják a lakókörnyezetüket.
Játék közben pedig észrevétlenül sajátítanak el ismereteket a saját városukról, városrészükről és a részvételi lehetőségekről.
A Playhellocity közösségfejlesztő játékunk kreatív akciókon keresztül, interaktív, játékos kihívásokon keresztül erősíti a városlakók közötti kapcsolatot.
A játékainkat mind iskolai tanórák, tanórán kívüli foglalkozások, kulturális programok és egyéb projektek során alkalmazzuk.

Időpontot az info@kulturaktiv.hu e-mailcímen lehet egyeztetni!