#playhellocity játék

A játék középpontjában az egyéni szerepvállalás és az aktív, összetartó városi közösség áll. A játék kalandra hív, és az év minden hetére tartogat egy játékos feladatot, ami új oldalról és más szemszögből mutatja be a várost. A játékosok kapcsolatba léphetnek a város különböző szereplőivel, és megismerhetik, hogyan éreznek és mit gondolnak a velük együtt élők. Kipróbálhatják, hogyan szakadhatnak ki a szürke hétköznapokból, és hogyan alakíthatják a várost játszótérré és új kalandok forrásává. Kísérletezhetnek azzal is, hogyan tudnak pozitív változást hozni a város életébe különböző köztéri beavatkozásokon és akciókon keresztül.

A játékot ajánljuk azoknak az egyéni játékosoknak, akik a kapcsolódási pontokat keresnek a városhoz és a városi közösséghez, és szeretnék feltérképezni jelenlegi szerepüket és lehetőségeiket a városi közösségben. Ajánljuk továbbá olyan társaságoknak is, akik szeretnék új oldalról megismerni egymást, és aktívan, a megszokottól eltérően részt venni a város életében. Hogy mi kell a játékhoz? Egy jó adag bátorság és vállalkozókedv. Mert a játék sokszor olyan helyekre visz, ahol eddig még nem jártunk és olyan helyzetekbe hoz, amelyeket eddig még nem éltünk át.

A játék a «Play your neighbourhood! / Gameful interventions to increase residents interaction in the neighbourhood» c. pályázat során a EU-Russia Civil Society Forum Europe Lab programja keretében készült el.

Bővebb információ a Playhellocity honlapján és a játékhoz tartozó Facebook oldalokon.

Playhellocity_World

Plahellocity_HU

Playhellocity_RUBY

Ha kérdésed van, vagy játszanál, keress minket az alábbi email címen: info@kulturaktiv.hu